Professionele Sint & Piet verhuur

Hij komt, hij komt! Sinterklaas rijdt uiteraard niet uw personeelsfeest, evenement of mediaproductie voorbij. Bij ons bent u op het juiste adres voor een prachtige Sint en vrolijke Pieten.  

Een Sint & Piet van top kwaliteit
Een sinterklaasteam van Boek de Sint kenmerkt zich vanwege oog voor detail in zowel spel als uitstraling. Met een mix van geschoolde acteurs en pedagogische professionals maken onze Sint & Pieten kinderdromen waar, zodat iedereen die ook maar even getwijfeld heeft zeker weet met de echte te maken te hebben.

Onze opdrachtgevers
Boek de Sint is een landelijk opererende sinterklaasorganisatie, maar wij zien vooral dat onze opdrachtgevers zich bevinden in de regio Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Al jaren verzorgen wij Sint & Pieten en/of sinterklaasshows bij o.a. Van Lanschot, PWC, Rabobank, Lidl, Samsung, Guerrilla Games en BMW.

Kosten
U boekt een bezoek al vanaf € 695,00. Wilt u het bezoek van de Sint uitbreiden met een compleet verzorgd entertainment programma? Dat kan al vanaf € 1.495,00. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bekijken voor uw sinterklaasfeest.