De Sint & Friends Liveband

De Sint & Friends Liveband staat voor 100 % feestgarantie! De mannen zijn, zoals hun naam al zegt, de beste vrienden van Sinterklaas en dรกt kan je horen. Met de altijd goedlachse zanger/presentator Guus Bok en hun onuitputtelijke energie speelt deze sinterklaasband letterlijk de pannen van ieder dak!

In een 90 minuten durende interactieve show met muziek & theater behoort stilzitten niet tot de mogelijkheden. We gaan rocken, maken de langste polonaise van het land en we gaan schudden met de heupen! Met herkenbare oude รฉn nieuwe sinterklaasliedjes wordt het een groot feest voor iedereen tussen de 0 en 100 jaar.

Mogelijkheden
De Sint & Friends Liveband is zowel los te boeken als met een professioneel Sint & Pieten team. Deze act is uitermate geschikt voor intochten, evenementen en bedrijfsfeesten. Naast onze eigen spannende verhaallijn kan deze band zich ook aanpassen naar uw verhaallijn.

De Sint & Friends Liveband is voorzien van geluid tot 150 personen. De band bestaat uit: zanger, toetsenist, bassist, gitarist en drummer. Deze show is uit te breiden met blazers, backingvocals en/of een bezoek van een professioneel Sint en Pieten team.

Kosten
U boekt onze sinterklaasband vanaf โ‚ฌ 1.495,00 ex. btw voor een show van 90 minuten.