De Sint & Kidz-DJ Show

De Kidz-DJ is een bekende onder kinderen tot 12 jaar. Na hun doorbraak in 2010 tijdens de Nationale Intocht van Sinterklaas ging het sinterklaasalbum maar lieft 50.000 keer over de toonbank. De Kidz-DJ Sinterklaasshow is een perfecte invulling voor uw sinterklaasfeest.  

In de Kidz-DJ Sinterklaasshow zitten leuke en spannende onderdelen waarbij kids (en ouders) echt wel moeten meedoen! Wie wint de grote Sinterklaasquiz? De jongens of de meiden? Wie kan er het beste schudden met zijn billen? Wie is de coolste pappa en de zwoelste mamma in de zaal? Door het leuke script in de show worden kinderen opgewarmd voor de komst van Sinterklaas. Wanneer de Sint is gearriveerd begeleid de Kidz-DJ zijn bezoek met leuke, interactieve spellen Ên leggen we hem kritische vragen voor. Want Sinterklaas, hoe kan het toch dat u al zo oud bent?

Mogelijkheden
De Kidz-DJ Sinterklaasshow is een complete show inclusief het bezoek van Sint & Pieten. Het is echt plug-and-play! De show is inclusief decor, licht, geluid, presentator, Sint & 2 Pieten.

Kosten
U boekt deze show vanaf â‚Ŧ 1.595,00 ex. btw voor een show van 90 minuten.