A. Roefs

Wij waren zeer tevreden over de aanvulling van de Sint en zijn Pieten op ons Sinterklaasfeest! Zowel voor de kinderen als voor de ouders was het een mooi feest dankzij de aanwezigheid van de Sint en 3 enthousiaste Pieten. Daarnaast verliep ook de communicatie, organisatie en het brainstormen over de invulling van het bezoek van de Sint aan onze organisatie zo soepel, flexibel en ongecompliceerd, dat wij al weten waar wij volgend jaar aankloppen voor het Sinterklaasfeest!

A. Roefs

Houten
J. Weck

Bij Theater de Veste willen wij graag op verschillende manieren het publiek verrassen met prikkelende events. Een interactieve en swingende Sint show past daar uitstekend bij. Door eerdere samenwerkingen met de Kidz-DJ kwamen we in contact met Sinterklaas van Boekdesint.nl. Het totaalpakket met de Kidz-DJ, de pieten en niet in de laatste plaats Sinterklaas werkte zo goed, dat we dit in de jaren daarna hebben herhaald.

J. Weck

Delft
I. Ivakic

‘’Boekdesint.nl heeft met hun bezoek aan ons bedrijf onze sinterklaasavond, zowel voor de kinderen als voor de ouders, helemaal gemaakt. De Sint en zijn Pieten spraken zowel Engels als Nederlands, waardoor ook onze internationale kinderen en collega’s ervan konden genieten. Ook waren de Sint en Pieten erg geloofwaardig, hebben ze een geweldig gevoel voor humor en veel Sinterklaas-spirit. Wij bevelen ze van harte aan.”

I. Ivakic

Amsterdam
J. van Schaik

Vorig jaar zijn de Sint en zijn pieten bij ons op bezoek geweest. Het was een magische en nostalgische ervaring. De Sint op Amerigo, met zijn pieten aan zijn zij, in het donker door de straat te zien gaan, was idyllisch. De aankleding was top, de pieten zagen er prachtig uit, in het donker met lantaarns in hun hand. Echt een kippenvel-moment. Boekdesint.nl maakt van het sinterklaasfeest een prachtige memorabele belevenis, voor zowel groot als klein.

J. van Schaik

Lienden (GE)
K. Buscher

Goede voorafgaande communicatie, netjes verkleed en uitstekend ingespeeld op onze wensen. Zowel klanten als personeel razend enthousiast over aanwezigheid van de Sint en Pieten. Zeker een aanrader.

K. Buscher

Hilversum
M. Mudde

Wat hebben wij een zeer geslaagd Sinterklaasfeest gehad door de komst van Sinterklaas en zijn Pieten ingehuurd door dit bedrijf. We hebben nog nooit zo’n goede Sinterklaas gehad die ook inspeelt op de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. Sinterklaas heeft interesse in ieder kind en besteed hier veel aandacht aan. Sinterklaas en zijn Pieten zijn enthousiast, actief en behulpzaam.<br /> Na afloop kregen wij alleen maar positieve reacties van de ouders. Wij overwegen zeker om volgend jaar weer gebruik te maken van dit bedrijf.<br />

M. Mudde

Nieuwegein
S. Bekkering

‘’Ons entertainmentbureau werkt al vele jaren met veel plezier samen met boekdesint.nl. Elke Sint ziet er geweldig uit, waardoor je het gevoel krijgt telkens weer oog in oog te staan met de ‘echte’. Goede acteurs en inleving! Tevens is boekdesint.nl zeer flexibel en zijn ze, ondanks Sint’s drukke agenda, altijd op tijd.’’

S. Bekkering

's-Hertogenbosch
S. Lotstra

‘‘Sinterklaas en de Kidz-DJ komen al jaren bij ons langs om de kinderen van onze collega’s een geweldige avond te bezorgen. En dat lukt jaar op jaar! Er wordt gedanst, gesprongen en gezongen met de DJ, die erg leuk, enthousiast en interactief is. Samen met de Sint zorgen zij voor een geslaagd sinterklaasfeest. De organisatie verliep soepel en alles was bespreekbaar. Zeer tevreden over deze aardige en kundige mensen!’’

S. Lotstra

Utrecht
A. van Gogh

We kijken terug op een leuk feest. Vooral de Sint werd heel goed ontvangen. Wat was hij mooi opgemaakt! Ook was het erg prettig dat ik 10 minuten van tevoren een telefoontje kreeg, zodat iedereen op tijd kon gaan zitten. En de pieten deden het erg leuk. De kinderen waren helemaal blij. Bedankt voor alles, het was een succes!

A. van Gogh

Rotterdam
C. Pallada

Afgelopen jaar hebben wij een onvergetelijk bezoek gekregen van Sint & zijn Pieten. Plots stonden het gezelschap in de deuropening; Sinterklaas omringd door een groep mooie Pieten! Voor de kinderen was het een prachtige beleving en voor ons zelf ware nostalgie. Het was een bezoek met een gouden randje!

C. Pallada

Rhenen
J. Lulofs

”Boek de Sint is een zeer professioneel bedrijf. Sint & zijn Pieten nemen de tijd en toonde gemeende interesse in kinderen en ouders. Interactief, enthousiast, beleefd en behulpzaam. Wij zullen niet aarzelen om jullie nogmaals uit te nodigen.”

J. Lulofs

Rotterdam
A. Sweers

Wat hebben wij een ontzettend mooie herinnering aan ons sinterklaasfeest... Het was een geweldige ervaring voor de kinderen en voor ons als volwassenen toen Sinterklaas op zijn paard arriveerde. De kinderen bekijken nog regelmatig de gemaakte foto's en filmpjes. Ik kan iedereen aanbevelen om bij boekdesint.nl een Sint te boeken!

A. Sweers

Lienden (GE)