WIE WIJ ZIJN

Uit liefde voor het sinterklaasfeest zijn wij in 2011 gestart met boekdesint.nl. Inmiddels is ons boekingsbureau uitgegroeid tot een landelijk opererende sinterklaasorganisatie die sinterklaasentertainment verzorgt bij bedrijven & evenementen. Met zo’n 60 optredens in nog geen vier weken tijd zijn wij een van de grootste professionele Sint & Piet aanbieders van Nederland.

WAT WIJ DOEN

Wij helpen onze klanten een onvergetelijk sinterklaasfeest te organiseren door het aanbieden van de échte Sinterklaas, vrolijke Pieten en sprankelend entertainment.

Met enthousiaste acteurs en entertainers en een groot hart voor het sinterklaasfeest houden wij het sprookje levend, zodat iedereen die ook maar even getwijfeld heeft zeker weet met de echte te maken te hebben.

ONZE KLANTEN

Wij zijn er trots op de liefde voor Sinterklaas te delen met onze klanten. Al jaren denken wij mee, en leveren wij sinterklaasentertainment, bij o.a. Rabobank, PWC, Danone, Guerrilla Games & BMW. Lees ook de reviews van klanten die u voorgingen.

UITERLIJK VAN PIET

Het sinterklaasfeest is een eeuwenoude traditie die ook de komende honderd jaar nog gevierd zal worden. Boekdesint.nl omarmt dat en draagt hier met liefde een steentje aan bij. Zoals bij iedere traditie is ook het sinterklaasfeest aan verandering onderhevig. Wij bewegen graag met u mee, zodat iedereen met plezier terug kijkt op uw sinterklaasfeest.

Wij staan voor een positief sinterklaasfeest dat voor iedereen een leuke en onvergetelijke beleving is. Met Zwarte Piet én zonder Zwarte Piet.

Neem vrijblijvend contact met ons op: