bezoek van Sint & Pieten

De échte Sint met zijn Pieten op uw bedrijf, evenement of winkel(centrum)? Onze ervaren acteurs staan voor u klaar om uw kleine en grote gasten te verrassen met een onvergetelijk bezoek.

Met leuke anekdotes uit het grote boek, traditionele liedjes en voor iedereen het perfecte cadeautje, vormen zij de kers op de taart op uw sinterklaasfeest.

Sinterklaas wordt vergezeld met twee zwarte(bruine)- of roetveeg Pieten.

Vanaf € 595,00 ex. btw

energieke (voor)programma's

U bent op zoek naar een energiek voorprogramma? Wij hebben diverse muzikale en interactieve sinterklaasshows beschikbaar waarin het genieten geblazen is voor uw kleine én grote gasten.

Wij werken met vaste partners voor de invulling van uw voorprogramma en bieden hiermee al jaren topkwaliteit sinterklaasentertainment voor (internationale) bedrijven en evenementen.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden & tarieven.

all-in sinterklaasshows

Wilt u de complete invulling van uw sinterklaasfeest uitbesteden? Kies dan voor een van onze all-in sinterklaasshows.

Onze complete sinterklaasshows kenmerken zich door een prettige structuur, het vlotte tempo en de leuke interactie met uw gasten. Een all-in sinterklaasshow duurt tussen de 90 en 120 minuten en is  inclusief een presentator, interactief en muzikaal voorprogramma met spannende verhaallijn, een bezoek van Sint & 2 Pieten, strooigoed, geluid en decor.

Vanaf € 1.495,00 ex. btw

Neem vrijblijvend contact met ons op: