Slideshow

De organisatie

scholen

Boek de Sint is een professionele organisatie die op een eigen, geloofwaardige wijze het mooiste kinderfeest van het jaar bij u presenteert. Ieder jaar zorgt een team van acteurs ervoor dat Sinterklaas een oer-Hollands, sfeervol bezoek brengt bij diverse sinterklaasvieringen door heel Nederland.

U kunt van ons professioneel entertainment verwachten, of dat nu op kleine schaal bij u thuis is of voor een groot publiek. Bij Boek de Sint werken we al jaren met geschoolde acteurs die, naast de activiteiten rondom het sinterklaasfeest, ook veel theater- en filmervaring hebben. Dat maakt een bezoek van Boek de Sint zo uniek.

Wij werken met verschillende eigen sinterklaasteams die gezamenlijk zo'n 40 optredens verzorgen in drie weken. Wij waren o.a. te gast op het sinterklaasfeest van Rabobank, Kempen & Co, PWC, Guerrilla Games, Het Spoorwegmuseum en Nutricia Research.

Pietendiscussie
Wij vinden het belangrijk dat een sinterklaasfeest voor iedereen mooie herinneringen achterlaat. Daarom kunt u, afhankelijk van uw wensen, kiezen voor zwarte (donker bruine) Pieten, roetveeg Pieten of gekleurde Pieten.